1 par hvide sneakers, 3 forskellige looks

1 par hvide sneakers, 3 forskellige looks

august 21, 2020 Blog Sponsoreret Indhold 0

Sponsoreret indhold

Det gode ved sneakers er, at du har mulighed for at sammensætte dem med meget forskelligt tøj. Nogle gange når man køber et par nye sneaks, spotter man de samme sko på en person med en helt anderledes stil end ens egen. På samme måde har man også selv mulighed for at kombinere sine nye sneakers med både kjole og bukser og på den måde skabe meget forskellige looks. Vi vil her i artiklen præsentere tre forskellige bud på looks, som ét par hvide sneakers kan passe til. Der findes selvfølgelig mange andre typer, og ofte er stilarter mere flydende og bliver mikset på kryds og tværs. Vi håber dog, at artiklen er med til at inspirere dig til at bruge dine hvide sneakers på nye måder.

Feminin med kant

Hvide sneakers er helt perfekte til smukke, feminine nederdele eller kjoler. Specielt om sommeren er trenden meget populær, og et par hvide sneakers er en god måde at gøre dit feminine look mere hverdagsagtigt. I stedet for at vælge et par høje hæle, ballerinaer eller sandaler til din kjole eller nederdel, tilføjer et par sneakers kant til dit outfit. Med et par hvide sneakers har du mulighed for at bruge din lange, blomstrede maxi-kjole til hverdag. Satin- eller silkenederdele er også meget populære at kombinere med et par flotte hvide sneakers.

For et gennemført feminint look kan du købe neglelakker, som matcher til din kjole eller nederdel. Eller måske en hvid neglelak, som passer til dine sneakers.

Sporty og frisk

Hvis du er mere til et casual sporty look, er hvide sneakers også ideelle. Sneakers skaber et sporty udtryk, og hvis du godt kan lide den stil, er der mange muligheder med et par hvide sneakers. De passer eksempelvis rigtigt godt til en oversize t-shirt, et par shorts og en bøllehat.

Hvis dine hvide sneakers har et logo med en kontrastfarve, eller der på anden måde indgår en anden farve i dine sneakers, kan du matche farven med din t-shirt, taske eller hat. Du kan også gå efter neglelakker, som matcher dine sneakers, og dermed skabe en fed rød tråd i dit look.

Klassisk og elegant

Hvide sneakers kan også være meget elegante og passe til mere klassisk tøj. Rene, hvide sneakers ser super flotte ud kombineret med en blazer og matchende bukser. Hvis du ikke ønsker at se alt for formel ud, men samtidigt foretrækker et rent, klassisk look, er hvide sneakers ideelle. Flere og flere i business-branchen vælger også at kombinere jakkesættet med hvide sneakers. Endda brudgomme, som ønsker et mere afslappet look, vælger de hvide sneakers.

De hvide sneakers er elegante og passer til et klassisk look, men kan samtidigt tilføje et strejf af noget mindre formelt til det klassiske look og øge din komfort.

Hiv derfor de hvide sneakers frem, og kombiner dem med både din lange kjole, dine sportsshorts og dit jakkesæt. Du kan på den måde opnå vidt forskellige looks med det samme par sneakers og dermed undgå at skulle investere i mange nye par.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *