Billige sorte sneakers til mænd

Urban Classics –  Sorte Light Runners

Urban Classics kendt for deres store udvalg af tøj og sko. De specielt kendt for at producere både sko og tøj, der har en helt fantastisk pasform. Det imponerende ved Urban Classics er, at de formår at fremstille produkter fra materialer, der er i høj kvalitet, men deres priser er mere end gode. Det ses blandt andet i form af disse lækre sorte sneakers, der både er lette og behagelige at have på. De kan fås under 500 kr. hos forskellige webshops online. Du kan finde dem hos disse forhandlere:

Forhandlere

Urban Classics har i år mødt rigtig stor succes med deres Light Runners Sneakers. Det er der en rigtig god grund til. Skoene har nemlig et enkelt og stilrent design med nogle klassiske syninger og detaljer. De er rigtig populære, og nogle af de danske forhandlere oplevede så stor efterspørgsel de første par uge, at de ikke kunne følge med. Hos nogle af forhandlerne har haft forholdsvis lange ventelister med folk, som ønskede at forudbestille dem, ind til at de kom på lager igen – blot for at sikre sig at de fik fingre i dem. Disse populære sorte sneakers er billigere end andre sneakers i denne kvalitet på markedet, og de kan både bruges som hverdags fodtøj, men bestemt også som brikken over i’et i sit outfit til festlige lejligheder.

 

Black Zipper Sneakers

 

 

 

 

 

Urban Classics – Casual Sort

 

 

 

 

 

Sorte NYC Running Shoes 3365

Sorte NYC Running Shoes 3365

 

 

 

 

 

Nike Darwin sneakers

 

 

 

 

 

Roshe One Hyperfuse Black/Black

Nike - Roshe One Hyperfuse Black/Black

Roshe One Hyperfuse i blackout-verison er neutral og enkel. Det enkelte design gør dette par sorte Nike sneakers let at bruge til forskellige outfits. De elegante og stilrene linjer gør den så alsidig. Materialet er det velkendte mesh, som giver luft og bevægelighed til dine fødder. Bunden på Roshe One Hyperfuse giver afblanceret komfort, så man ikke får ondt i hverken trædepuderne eller tæerne. Som lige som mange af de mest populære Nike sneakers, så har det karakteristiske mærke givet et diskret, men helt nødvendigt udstråling. Roshe One Hyperfuse fås desuden i forskellige farver. Her ses den helt sorte model, men man kan også få den i blå eller rød.

Pris: 850 kr.
Til butik