Brug epoxy og belægningssten til at pifte din sneakersbutik op

Brug epoxy og belægningssten til at pifte din sneakersbutik op

august 22, 2021 Blog Sponsoreret Indhold 0

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du skal til at åbne ny eller renovere din eksisterende sneakersbutik, leder du nok efter inspiration til indretningen. En af de helt store ting, der bliver bemærket, når man går ind i en butik, er gulvet. Valget af gulv kan give en butik et ansigtsløft, der reflekterer positivt på butikkens varer, og kan gøre din butik attraktiv og indbydende for dine kunder.

Et gulv arbejder selvfølgelig sammen med resten af butikken for at skabe et sammenbundet udtryk, men et lækkert gulv kan hurtigt give en idé om butikkens værdier og image. Rå stengulve giver kunden helt klare forventninger til produkterne på hylderne, og det samme gør poleret marmor. Man kan med fordel i dag benytte sig af kombinationer af gulve for at ramme modens og målgruppens ånd. To af de mest fremtrædende gulvtyper i dag er epoxygulve og rå belægningssten.

Epoxygulve er på mode

I dag bliver det stadig mere og mere populært at bruge epoxygulve som gulv i industribygninger, og dette er med god grund. Et epoxygulv er ekstremt nemt at gøre rent og holde og har samtidig en flot finish, der kommer i et utal af farvevariationer.

Netop farvemulighederne tiltrækker mange til epoxygulve, og dette er uanset, om man foretrækker et imiteret betongulv i nedtonede farver, eller om man ønsker et vildt gulv i en fed farve, der virkelig står i kontrast til fx vægge eller produkter i butikken. Det giver nogle fede muligheder for at skabe lige den atmosfære, som man ønsker, at ens brand skal udtrykke.

Nogle af de helt store kvaliteter ved et epoxygulv er desuden, at gulvet er meget slidstærkt, og farven ikke falmer over tid. Samtidig er gulvet utroligt nemt at anlægge, og i forhold til mange andre gulvtyper er prisen ikke særlig høj.

Belægningssten for et råt udtryk

En anden type af gulv, som kan give en lige så markant atmosfære som et epoxygulv, er klassiske rødmix belægningssten, der er en blanding af rød og sort beton. Traditionelt bruges belægningssten til garager og terrasser, men man kan med fordel bruge stenene indenfor i sin butik for et utraditionelt og spændende design, der helt sikkert vil tilføje meget til butikkens stemning og atmosfære.

Fordi det er to forskellige betontyper, der blandes, vil farverne heller ikke være helt ens i de forskellige sten, og man vil derfor ende med et utroligt spændende og levende gulv. Kombinerer man stenene med andre gulvtyper, er der virkelig mulighed for at lege med teksturer og stile for et råt look, der passer lige ind med de sneakers, man sælger i sin butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.