Farvel til smerterne fra dine sneakers

Farvel til smerterne fra dine sneakers

juli 23, 2020 Blog Sponsoreret Indhold 0

Dette indhold er sponsoreret

Det er altid svært at vælge sko. Udvalget har aldrig været større, og verden er fyldt med de fedeste sneakers til dato. Derfor er du uden tvivl ekstremt glad, når du endelig finder de helt rette sko i den perfekte størrelse og det vildeste design.

Denne følelse bliver desværre tit ødelagt af, at skoene i sidste ende ikke er det rette match. Smerter begynder så småt at titte frem, hvilket kan skyldes de nye sneakers. Før du returnerer eller sælger dine sko på DBA, så læs med her. Vi giver dig nogle løsninger til, hvordan du kan rocke dine sneakers hver dag, uden du skal bekymre dig om smerter.

Såler er undervurderet

Den dyreste sko kan have den billigste indlægssål. Det er skod, men sådan er det. Design, stil og eksklusivitet går ofte ud over skoens komfort. Heldigvis er du ikke fordømt til at have smerter, selvom din favoritsko har en sål tyndere end papir.

Da sålen ikke er en fast del af skoen, kan den erstattes med en langt bedre og mere behagelig version. De fleste skobutikker har indlægssåler som en del af deres sortiment. Butikspersonalet vil typisk vejlede dig til at finde en sål, der sidder som smurt på din fod.

Du gør dig selv og dine fødder en kæmpe tjeneste, når du får en kvalitetssål i skoene. På samme tid er pengepungen tilfreds, da såler er en investering, som du kan gøre gavn af mange år frem. Når det bliver tid til at skifte dine sneakers ud til en nyere kollektion, kan du ofte tage dine indlægssåler direkte over i de andre sko. Hvis skostørrelsen i de nye sko er ens med de gamle, slipper du derfor for at købe et par nye lækre såler, hver gang modeugen er ovre, og nettet flyder over med topmoderne sko.

Støtte andre steder end fødderne

Nogle sko er ikke lavet til at støtte. De er lavet til at være med på beatet og få kæber til at falde til jorden ved første øjekast. Derfor er det et kompromis, som du nogle gange må tage, hvis du vil være med på moden.

Det betyder ikke, at du skal rende rundt i et smertehelvede på grund af dine sko. Der er andre løsninger, der sørger for, at du stadig kan bruge dine yndlingssko. Det kan være forskellige former for støttebånd. De støtter din krop de steder, hvor skoen ikke gør.

Her kan der være tale om ankelstøtte, da langt de fleste sneakers ikke har fokus på at støtte din ankel. Sko kan også give smerter og skabe ubalance i knæet. Hvis du blot bruger skoene til fede arrangementer og ikke til daglig brug, er en knæstøtte vejen frem.

Knæstøtter er en smart løsning, som ikke påvirker skoens fit på din fod. Derudover vil en knæstøtte også være et alternativ, hvis du efter længere brug af skoene trænger til bedre støtte i knæet. Generelt er denne form for støtte smart, uanset om det skyldes dine sneakers, en sportsskade eller overbelastning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *