Hvor stor er en kostvejleders skohylde?

Hvor stor er en kostvejleders skohylde?

marts 23, 2021 Blog Sponsoreret Indhold 0

Dette indhold er sponsoreret.

Hvad betyder en stor skohylde med et væld af forskellige sko? At du har god stil? At du har et skoproblem? Eller at du har levet et langt liv med behov for mange forskellige sko? Spørgsmålet har forskellige svar, men sidstnævnte passer klart bedst til denne artikel. For det skal nemlig handle om de forskellige sko, du bruger til dine forskellige idrætter. Hvis du drømmer om at blive kostvejleder, skal du nok forvente, at din skohylde ender med at vokse. For at blive kostvejleder har den senfølge, at du pludselig får mere energi og et behov for at bruge den energi. 

Løbesko, vandresko, klatresko? 

En kostvejleder er ikke en personlig træner, heller ikke en coach, men en kostvejleder. En profession, hvor du lærer om ernæring, og hvordan du skal opretholde det liv, du gerne vil leve med udgangspunkt i din kost. Hvis det lyder interessant, så tjek op på kostvejleder uddannelse. Efter endt uddannelse kan du se frem til at få en skohylde, der pludselig vokser og nok ikke bliver mindre lige foreløbelig. Det at forstå din kost, forstå hvad du skal spise og ikke spise, vil have en indvirkning på dig. Måske bliver du ikke tynd som et siv eller den sundeste juicer på havnen. 

Men forståelsen for din kost stiller dig i hvert fald med muligheden for at følge den kost, som passer til dig, giver dig energi og øger din livskvalitet. Hvis du vælger ikke at følge den, har du så bare en masse viden, du kan give videre til andre, som vil følge dine råd. Nok så realistisk er det dog, at du vælger at følge en form for kostplan, ligesom det er realistisk, at den kostplan giver dig en masse energi. Energi, som du kan bruge i din nye løbesko, fægtesko, vandresko eller?  

Sund kost giver ekstra energi – og sko 

Med al denne energi kommer nemlig et behov for at få brugt energien. Der kommer måske et behov for at dyrke noget motion, du ikke dyrkede før. Og med til enhver sportsdisciplin hører sig et par nye sko – svømmefødder er vel også en slags sko. Alle disse sko kommer op på din skohylde og udgør det liv, du har levet. Det kan være racerskoene, cykelskoene, ridestøvlerne og selvfølgelig dine sneakers. De fortæller alle sammen en historie om, hvem du er, og hvad du har lavet i dit lange liv. Så spørgsmålet kan kun besvares af kostvejlederen – hvor stor er din skohylde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.