Indretningstips til din tøj- eller sneakersbutik

Indretningstips til din tøj- eller sneakersbutik

september 18, 2020 Blog Sponsoreret Indhold 0

Dette indlæg er sponsoreret af den/de samarbejdspartnere der linkes til.

Skal du til at åbne en ny tøj- eller sneakersbutik, og mangler du et par gode indretningsråd? Eller vil du gerne gøre butikken ekstra flot og indbydende at være i? Det er først og fremmest vigtigt, at dine produkter blive fremvist på bedst mulig måde, og at dit koncept er gennemført og i din målgruppes ånd. Samtidigt kan små tilføjelser til indretningen være med til at skabe ekstra lækre lokaler.

Flot fremvisning af produkterne

Det er rigtig vigtigt, at dine produkter er synlige, sorterede og let tilgængelige for kunderne. I den forbindelse handler det om at have det rigtige inventar. Inventar til tøj-butik eller til sneakers-butik må gerne være funktionelt og simpelt, så tøjet eller skoene kommer i fokus. Det gælder både salgsborde, tøjstativer, hylder og ophæng. Det gør en stor forskel for kundernes oplevelse, hvis der kun er udvalgte produkter på hylderne og stativerne. Butikken kommer på den måde til at virke meget mere overskuelig og ordnet, og kunderne får bedre mulighed for at se de enkelte varer.

Husk pynten

Det mere minimalistiske, rene look er meget moderne – også når det gælder indretningen i tøj- og skobutikker. Selvom det er det look, som du går efter, kan du nemt finde udsmykning, som passer til den stil. Planter kan skabe en rigtig god atmosfære i et rum, og med en mere simpel planteholder kan du skabe et flot og rent udtryk i din butik. Der findes også rigtig meget kunst, som kan hænge på væggen og pynte, uden at det stjæler al opmærksomheden fra dine produkter. Det kan være mere minimalistiske plakater eller kunstværker, som er holdt i mere neutrale farver.

Tænk i koncepter

Du har nok allerede godt styr på din butiks koncept og har fokus på, at butiksindretningen og kommunikation på sociale medier mv. er i målgruppens ånd. Du kan dog med fordel udvide dit koncept. Rigtig mange butikker er konceptbutikker i den forstand, at de både sælger sko, tøj og livsstilsprodukter og måske også serverer en lækker kop kaffe. At besøge en sådan butik taler sig derfor i høj grad ind i idéen om at gøre et butiksbesøg til en ”oplevelse”.

Det kan være, at du ikke har lyst til at dyrke den idé og gerne vil køre et mere afgrænset koncept – men på et mindre plan kan din sneakersbutiks sortiment måske godt udvides med T-shirts til sport eller med skateboards. Hvis dit koncept er gennemtænkt, og du har styr på målgruppen, vil det være relativt nemt at udvide sortimentet med noget, som falder i dine kunders smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *