Køb brugt militærtøj, og giv dit look et twist

Køb brugt militærtøj, og giv dit look et twist

december 7, 2020 Blog Sponsoreret Indhold 0

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Når det kommer til at skabe et fedt look, er det vigtigste, at det fortæller en god historie, og at det fortæller noget om dig. Dit look skal få dig til at skille dig ud fra mængden, og det skal få folks hoveder til at dreje i din retning på gaden.

En rigtig god og spændende måde at give dig et helt unikt look er med militærtøj fra hærens overskudslager. Det lyder måske ikke umiddelbart som det mest oplagte sted at lede efter tøj eller accessoires, men faktisk er der rigtig meget militærudstyr, der kan give dit look et fedt twist.

Find fedt militærtøj, og match det med et par sneakers

Militærtøj behøver ikke kun være jakker med camouflage, store bukser eller tunge militærstøvler. Du kan finde alt fra sorte regnjakker til windbreakere, hoodies og bomber jackets i elegante farver. 

Hvis du matcher et par sorte sneakers med f.eks. en brugt militærjakke i et lidt råt og praktisk snit, kan du skabe et fedt look, hvor det urbane fra skoene brydes på en fed måde med militærjakken.

Hvis du gerne vil dyrke det lidt mere klassiske army-look, er der også rig mulighed for det. Du kan finde en jakke med enten et fedt camouflagemønster eller en hel afdæmpet naturfarve. Specielt jakker i camouflagemønster kan være rigtig fede sammen med en klassisk og elegant sneakers.

Find udstyr og accessoires til dit look

Militærets overskudslager er også et rigtig godt sted at finde fede accessoires, så du kan få et helt unikt og cool look.

Du kan f.eks. købe dog tags og solbriller, så du kan dyrke et casual, militærinspireret look. Med en let åben skjorte og et dog tag kommer dit look til at blande det rå fra militæret med det bløde og urbane på en rigtig fed måde. Det giver noget rå mystik og klassisk maskulinitet til dit udseende, og sammen med et par klassiske sneakers er dit outfit helt hjemme.

Militærets overskudslager er ikke bare et sted med brugt militærtøj i camouflagemønster. Der er rigtig mange muligheder for at finde tøj og udstyr, der kan give dit look et råt og upoleret twist. Med brugt militærudstyr kan du på en billig måde give dine outfits et ekstra pift. 

Ved at købe tøj og udstyr fra militærets overskudslager er du også med til at genbruge, og på den måde sikrer du også, at miljøet og klimaet bliver forskånet for unødvendig tøjproduktion.

Med tøj og udstyr fra militærets overskudslager gør du både dine outfits og miljøet en stor tjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *