Opbevar dine sneakers med stil

Opbevar dine sneakers med stil

november 19, 2020 Blog Sponsoreret Indhold 0

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Hvis du har rigtig mange sneakers derhjemme i forskellige stile og fra forskellige mærker, er du sikkert også interesseret i at opbevare dem, så du kan vise dem frem til dine venner og gæster. Til dette kan du benytte dig af butiksdiske, der er designede til at vise varer og produkter frem på hylderne.

Mange af dem er små nok til, at de kan stå ude i gangen eller entreen, men det kunne bestemt også være flot at hive butiksdisken med ind i stuen eller soveværelset, hvis du virkelig har dine sneakers kære.

Hvis du står og er ved at åbne en sneakersbutik, er butiksdiske naturligvis også et super valg. Du kan nemlig både lege med formen på diskene, og så findes der rigtig mange slags: både inventardiske, ekspeditionsdiske, betalingsskranker og meget mere.

Vil du vide mere om, hvordan du bedst muligt opbevarer dine sneakers, så læs endelig med i teksten her!

Sådan opbevarer du bedst dine sneakers

For det første er det vigtigt, at dine sneakers står tørt og lunt. Hvis de står et fugtigt og koldt sted, kommer skoene ikke til at holde længe. Derudover er der nogle andre ting, du kan overveje, hvis du vil opbevare dine sneakers helt optimalt.

Det første er skotræ. Det er måske et underligt ord, og ikke lige til at finde ud af, men det er egentlig bare de klodser, som du kan stoppe ned i dine sneakers, så de beholder formen. De kommer oftest i træ, heraf navnet. Ved at bruge et skotræ er du sikker på, at dine sneakers ikke mister formen, og de beholder derfor deres nye udseende i længere tid. Derfor er det også vigtigt, at skoene ikke står hulter til bulter eller oven på hinanden, så de maser hinanden og gør de andre sko uformelige.

Derfor er en butiksdisk også en rigtig god mulighed for dig, hvis du vil opbevare dine sneakers separat fra hinanden.

Andre tips til flotte sneakers

Foruden smart opbevaring er det en rigtig god ide altid at imprægnere dine sko, så de kan stå imod regn, sne og andre væsker. Især hvis du har købt nogle af de populære sneakers i ruskind. Hvis ruskind nemlig først bliver vådt, er der sjældent en vej tilbage til det flotte look.

Hvis du har oplevet, at dine sneakers begynder at lugte – det kan de tit komme til at gøre hen over en sommer med varme fødder og ingen strømper – så kan du købe forskellige sprays, der afhjælper dette, eller benytte dig af babypudder, der fjerner sved og fugt. Dette trick er især godt, hvis dine sneakers skal stå til skue – så går det ikke med dårlig lugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *