Sådan laver du den bedste fødselsdag for en mand, der elsker sneakers

Sådan laver du den bedste fødselsdag for en mand, der elsker sneakers

oktober 7, 2019 Blog 0

Dette indlæg er sponsoreret, og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

At finde på den helt rigtige fødselsdagsgave og samtidig holde et brag af en fest kan være noget af en mundfuld. For hvor skal man starte, og hvordan kommer du bedst muligt i mål med opgaven? Vi har heldigvis lavet dig en guide til, hvordan du kommer i mål med den store fest.

Læs med, og bliv inspireret til, hvordan du holder den perfekte fødselsdagsfest. Og vi kommer selvfølgelig ikke udenom nogle gode råd til, hvad du skal købe til ham i gave.

Få samlet vennerne, og lav en plan

Skal I overraske en af jeres venner, bør I først og fremmest sørge for at få samlet alle gæsterne, der skal være med til at overraske. Har du taget rollen som styrmand på opgaven, kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med dem alle. Det kan du gøre ved at oprette en begivenhed eller gruppe på Facebook. Den kan du gøre hemmelig, så dagens fødselar ikke kan følge med i jeres planlægning.

Når I samles, er det vigtigt, at I får lagt en plan for, hvordan I vil overraske ham. Det kan nemlig godt være noget af et puslespil at få til at gå op. Ved at mødes og få lagt en plan er I helt sikre på, at der er styr på dagens gang.

Sjov og underholdning

Ingen fødselsdagsfest for en mand bliver holdt uden lidt sjov og spas. Og her kan I få lov til at give den gas, hvis I har lyst til det. I kan eksempelvis lave en quiz om de bedste dating apps, og hvordan du får lavet den helt rigtige start på en samtale. I kan også lave en anden quiz eller finde de gamle billeder frem fra arkivet.

Gaven må I ikke glemme

Til en god fødselsdag hører selvfølgelig også en god gave. Og hvad er bedre end et par fede sneakers til fødselaren? Men skal det ikke være det eneste, så kan I også her forære ham noget helt andet. Det kunne være sexlegetøj til mænd, som kan være et humoristisk indslag til dagen. I kan også vælge at finde noget andet tilbehør, der matcher med de nye sko.

Uden mad og drikke

Når I har planlagt, hvordan dagen skal forløbe, kommer det til at uddelegere forskellige opgaver i forhold til mad og drikke. For ingen fødselsdag uden hverken vådt eller tørt. Her kan I med fordel vælge at lave noget hver især. I kan også vælge den nemme løsning og bestille det hele udefra. På den måde slipper I for selv at skulle i køkkenet.

Når det kommer til drikkevarer, kan I gøre flere forskellige ting. I kan lave en fælles pulje med nogle penge og på den måde sørge for, at der er nogle personer, der står for at købe det hele ind. I kan også vælge, at alle tager noget med hver især. På den måde får I meget blandet til aftenen, hvor I kan få en masse forskelligt. Så er der garanti for en god fest på alle måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *