Sådan bliver du modebevidst fra top til tå

Sådan bliver du modebevidst fra top til tå

april 8, 2023 Blog 0

Vi er trådt ind i forårsmånederne, og sollyset, varmen og gode stunder kommer tættere og tættere på os. For de fleste giver foråret en vis friskhed, glæde og ikke mindst: lysten til at skifte den mørke og strikfyldte kommode ud med noget lyst, lækkert og luftigt.

I denne artikel kan du læse om tre forskellige bud på smart mode, som ikke blot er bukser og t-shirts. Mode, der giver dig luftforandring og sætter et ekstra touch på din stil.

Sneakers

Der findes massevis af flotte, farverige og finurlige sneakers, som du kan matche dit outfit med – eller lade dem skille sig ud i din påklædning. Er du mest til, at der er et samspil mellem din påklædning og dine sko, vil et par matchende sneakers gå hånd i hånd med sættet. Ønsker du hellere, at dine sneakers er outfittets centrum, kan du vælge en stærkere farve sneakers til et mere nedtonet sæt tøj.

Briller

Briller er – udover at være et stærkt hjælpemiddel til synsnedsættelse – også et fashionpræget redskab. Der findes flere optikere, hvor du kan finde et stort udvalg af briller, fx hos Optiker Odense. Optiker Odense og masser af andre optikere i landet, kan hjælpe dig med, hvilke briller der vil klæde din ansigtsform bedst såvel som dit syn. Er du svagtseende kan optikere, som Optiker Odense, lave en synstest på dig, så du sikrer dig, om du skal have styrke i brillerne, som også skal skabe et stilsikkert udtryk til dit outfit.

Hat

For at være klædt smart på fra top til tå, kan du med fordel style dit outfit med en passende hat, hue eller anden form for hovedbeklædning. Ligesom med skoene kan du enten vælgende en matchende hat til outfittet, eller lade hatten være centrum og dermed vælge en som er mere iøjnefaldende – alt efter hvad du bedst kan lide.

Nyd foråret modebevidst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.