Billige-Sneakers

Skab din egen unikke stil og kombiner kjole med sko

juli 8, 2019 Blog 0

Dette indlæg er sponsoreret, og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Når vejret er godt, er det altid en god ide at gå i kjole. En fin sommerkjole vil ofte kunne kombineres med flotte sommersneaks, som giver en flot udstråling.

Når sommeren er over os, er det de færreste, der har lyst til at gå rundt i lange og sorte bukser. Derfor kan det være en god ide at finde nogle sommerkjoler, der kan give en et flot udseende samtidig med, at man kombinerer det med nogle flotte sneaks.

Så mange muligheder

Der er et stort udvalg af sko, og det kan være svært at vælge, hvilke sko man skal have på sammen med sin sommerkjole. Der er mange måder, man kan kombinere skoene og kjolen.

Man kan for eksempel kombinere Cilja letvægtssko i laks med en sort sommerkjole. På den måde får man fine kontraster blandet sammen, så man får det mørke i kjolen og det lyse i de jordbæryoghurtlyserøde sko. Man kan også bare vælge den helt klassiske med Cilja letvægtssko i hvid sammen med den sorte kjole. Det er lidt op til en selv, hvad man foretrækker. Fordelen ved de lyserøde sko er, at man får en farve, der skiller sig ud og samtidig er en kontrast. Vil man beklæde sig med det mere ”sikre” valg og vælge en solid kontrast, vælger man selvfølgelig bare sort og hvid.

Man kan også vælge en Alma Jumpsuit i sort med hvide blomsterdetaljer og blande den med Cilja letvægtssko i grå.

Det er ikke kun sneakers, man kan vælge. Man kan også finde et stort udvalg af boots, støvler og ballerinasko, vinterstøvler, overknees, fritidssko og meget mere. Der er et hav af farver i form af khaki, sort, hvid, lyserød, brun, grå og mange flere.

DressYou er stedet, hvor man finder kvalitetskjoler til fine priser.

 

Prøv selv at kombinere

Det kan også være, at du selv vælger din helt egen stil ud fra andre kriterier end eksempelvis kontrastfarver. Det kan være, at du foretrækker at have farver, der er meget afdæmpede eller meget iøjnefaldende.

Det sjove ved at kombinere en kjole med sneaks, sko, eller støvler er, at man selv finder sin egen stil og på den måde kommer frem til, hvad der er det rigtige valg at tage. De mange farver og muligheder gør, at man står som sin egen modedesigner og på den måde tager beslutninger om at skabe noget unikt over sig.

 

Køb ind til vinteren allerede nu

Der er mange støvler, som man kan vælge. Det betyder, at man allerede nu kan spare op til de støvler, man vil have til vinter. Det behøver man ikke nødvendigvis at kombinere med en kjole, men det er også muligt at blande en kjole med flotte vinterstøvler til en kold gallaaften. Mulighederne er mange.

Det er en smart ide at købe vinterstøvler nu, da det gør, at man kommer de dyre priser i forkøbet. Om vinteren, hvor der er større behov for vinterstøvler, er priserne dyrere, end hvis man køber om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *