Valg af sneakers er ikke kun vigtigt for industriarbejdere

Valg af sneakers er ikke kun vigtigt for industriarbejdere

maj 24, 2021 Blog Sponsoreret Indhold 0

Sponsoreret indhold.

Hvis du skal arbejde på et lager, på en byggeplads eller på et værksted, skal du have fodtøj, der passer til jobbet. Det skal være sko, der kan holde til en masse sved og stank, og sko, der har en solid stålplade i spidsen, så du ikke ødelægger tåen, når uheldet er ude. Men hvad så, hvis du er vagt, tjener eller butiksansat? Her er valget ikke bare mode eller smag. Arbejdsskaden kommer lige så ofte i tilfælde, hvor skoen bare er dårlig og ikke understøtter det hårde arbejde.

De mange skridt og hurtige løb

Hvis du har taget dig en vagtuddannelse, fordi du anser sikkerhed og tryghed for værdier, du vil bruge du liv på, har du behov for fodtøj, der hjælper dig med det job. Det er ikke sko med stål i snuden, så dit spark kan mærkes, hvis det skulle blive nødvendigt. Det er selvfølgelig sko, som også tjeneren og butiksassistenten bruger. Sko, der er lavet til at gå mange kilometer uden at blive klamme, dårlige og ødelagte. Du har brug for sneakers i langt de fleste tilfælde. Sneakers, som ånder, støtter og er særdeles holdbare.

Det ser mildest talt dumt ud for beskueren, hvis en tyv formår at løbe fra dig, fordi dine sko ikke lige er lavet til at løbe hurtigt. Det ser endnu dummere ud, hvis du står i en skobutik og har ondt i fødderne på grund af dine sko. Sådan noget skal der selvfølgelig være styr på, inden du møder ind på din første arbejdsdag. Fodtøj er ofte noget, som er ude af arbejdsgiverens hænder, og som du selv skal sørge for. Så sørg nu for, at du køber noget ordentlig, og brug så kun de sneakers på jobbet. Så holder de længere, hvilket er billigere i længden.

Undgå fremtidige skader

Sneakers handler ikke kun om mode og smag. En fremtidig skade i fødder, lægge, ryg og lænd kan faktisk skyldes dårligt fodtøj. På en aktiv arbejdsplads går du mange, mange kilometer om dagen, og det skal fodtøjet kunne understøtte – ellers får du faktisk skader. Rigtig mange danskere kæmper med dårlig ryg. Det kan skyldes for mange timer på en stol, men det kan også skyldes dine sko. Hvis dine sko giver dig en dårlig holdning og ikke støtter dig ordentligt, vil du få skader på længere sigt. Gode og praktiske sneakers er lige så vigtige som at løfte med benene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.